Horecagroothandel

De Horeca in Nederland is de laatste jaren flink veranderd. De restaurants hebben allemaal een eigen identiteit en concept ontwikkeld waarmee zij een bepaalde doelgroep aanspreken en waarop alles is aangepast. De sfeer is voor de consument heel erg belangrijk geworden en het uit eten moet een belevenis zijn.

De Horecagroothandel geeft graag gehoor aan de behoefte van haar afnemers. Kwaliteit van het product speelt hierin een belangrijke rol. Het is dan ook niet voor niets dat zij hoge eisen stellen aan haar toeleveranciers wanneer het gaat om kwaliteit, voedselveiligheid en betrouwbaarheid.

Hogeslag Olst ziet de Horecagroothandel daarom ook als een belangrijke partner bij de distributie van kwaliteitsrundvlees.

Eerlijk stukje vlees

De details en de kwaliteit van het geserveerde voedsel wordt kritisch beoordeeld door de restaurantbezoeker. Dat geldt zeker voor het vlees! De consument wil een eerlijk stukje vlees dat met liefde voor het vak is klaargemaakt. Daarin moeten de kok en de leverancier van het vlees elkaar als het ware vinden.

Kennis, ervaring en liefde

Hogeslag-Olst heeft de kennis, ervaring en liefde voor het product in huis als het gaat om rundvlees. We zijn ook zo flexibel dat we snel kunnen inspelen op veranderende behoeftes en de producten in exact de juiste samenstelling kunnen leveren.

Tel daarbij op onze uitmuntende prestaties op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid en je weet dat Hogeslag-Olst een betrouwbare en duurzame partner is voor de levering van het beste rundvlees.

Wilt u in contact komen met één van onze mensen?