Onze lendes, entrecotes en hazen zijn een begrip André Hogeslag is met zijn broer Erik de 4e generatie Hogeslag in
het vleesverwerkingsbedrijf in Olst. André Hogeslag is
directeur-grootaandeelhouder bij Hogeslag Olst
en o.a. eindverantwoordelijk voor de Europese verkoop.
neem contact op in de internationale markt.

Sommige klanten kopen al 30 jaar bij ons’

‘Wij doen meer dan zomaar een stukje rundvlees leveren. Net zoals onze leveranciers zijn ook onze klanten partners waarmee we een gezamenlijk doel nastreven: een goed en eerlijk stukje vlees leveren. Onze klanten zitten in heel Europa en hebben vaak heel specifieke wensen. Zij weten dat ze daarvoor bij Hogeslag aan het juiste adres zijn.’

Rundvlees dat aansluit op de markt

‘In mijn jeugd heb ik alle processen binnen het bedrijf doorlopen en die ervaring gebruik ik dagelijks in mijn gesprekken met de afnemers. Want een belangrijk uitgangspunt van Hogeslag is dat we rundvlees willen leveren dat aansluit op de markt waarop het terecht komt. Dan moet je van begin tot eind weten wat er gebeurd in het proces. Op die manier bouwen we langdurige en duurzame relaties op, waarbij onze klanten ons kennen als een betrouwbare toeleverancier die zijn vraag vertaalt naar een concrete oplossing.’

hogeslag olst rundvlees

Filet Americain

‘De laatste jaren richten we ons steeds meer op het topsegment in de markt van horeca en Retail. We zijn een betrouwbare partner voor de vleesverwerkende industrie omdat we continue de beste cijfers scoren op de onderdelen hygiëne en kwaliteit. Dit vind je terug in onze hoogwaardige grondstoffen voor filet Americain en andere producten die niet verhit worden.’

Lendes, entrecotes en hazen

‘We brengen onze producten door heel Europa. Vooral onze lendes, entrecotes en hazen zijn een begrip in de internationale markt; door hun snit en kwaliteit maar ook door de scherpe selectie voor elke afzonderlijke markt.’

Het Simmentaler rund

‘Een speciale plaats is er voor onze producten van het Simmentaler rund. Dit vlees met haar karaktervolle smaak is geliefd bij veel klanten in binnen- en buitenland. Het sluit aan op onze normen op het gebied van duurzaamheid omdat het een dubbeldoel rund is, iets waar steeds meer consumenten naar vragen. Het verfijnde vlees van het Simmentaler rund vindt zijn weg naar veel toprestaurants die hun klanten het allerbeste willen voorzetten!’

hogeslag olst simmentaler rund
Wilt u in contact komen met één van onze mensen?