Kwaliteit verkopen begint bij kwaliteit inkopen. Erik Hogeslag is directeur-grootaandeelhouder bij Hogeslag-Olst
en is eindverantwoordelijk voor de inkoop van de karkassen en
het selecteren van betrouwbare leveranciers. Daarnaast
behartigt Erik ook de belangen van de Duitse en Franse
afnemers van Hogeslag-Olst.
Neem contact op

Kwaliteit verkopen begint bij kwaliteit inkopen

Hogeslag wil een betrouwbare leverancier zijn van rundvlees. Dit begint met het inkopen van de juiste runderkarkassen bij betrouwbare leveranciers. Het is dan ook niet voor niets dat de samenwerking met de door ons geselecteerde slachterijen een belangrijke factor is. Samen met onze partners zijn wij in staat onze afnemers te voorzien van een eerlijk stuk vlees.

Het beste stukje rundvlees

‘Ik heb een passie: ik wil een kwalitatief goed en eerlijk stuk rundvlees kunnenleveren. Daarvoor heb ik de juiste partners aan de inkoopzijde nodig, want kwaliteit verkopen begint bij kwaliteit inkopen. Ook kies ik er bewust voor om zelf contact te houden met een aantal van onze Franse en Duitse afnemers. Zo houd ik contact met de verkoopmarkt en kan ik dat als uitgangspunt nemen voor onze inkoop.’

Belangrijkste inkoopcriteria

hygiënisch slacht- en transportproces

vers product

selectiemogelijkheden

leveringsbetrouwbaarheid

partnership

juiste prijs-kwaliteitsverhouding

De beste toeleverancier van rundvleesproducten

‘Bij ontvangst worden de karkassen door speciaal hiervoor opgeleide medewerkers beoordeeld op hygiëne en vleeskwaliteit. Hogeslag-Olst wil zelf garant staan voor de producten die ze uitlevert en alleen een continue controle op de versheid en de kwaliteit van het karkas maakt dit mogelijk.’

hogeslag olst karkassen
simmentaler rund

Het Simmentaler rund

‘Naast onze standaard vleeskoeien kopen wij ook karkassen van het Simmentaler rund in. Dit rund staat bekend om haar diep rode vlees met een bijzonder karakter en een sappige smaak. Echte vleeskenners weten dat!’

Wilt u in contact komen met één van onze mensen?