Implementatie nieuw ERP Pakket

Implementatie nieuw ERP Pakket

Hogeslag Olst gaat voor kwaliteit!

 

Hogeslag Olst BV begon haar activiteiten in 1921 als slachterij annex uitsnijderij voor koeien en kalveren te Den Nul. In de jaren negentig werd besloten de slacht activiteiten te stoppen en zich uitsluitend te specialiseren in het uitbenen en verwerken van runderkarkassen.

In 2001 werden de uitbeen- en verwerkingsactiviteiten overgeplaatst naar de huidige locatie aan de Industrieweg in Olst. Hier kon zij doorgroeien tot een rundvleesproducent van toegevoegde waarde door verfijnde selectiemethodes.

 

Hogeslag Olst is gericht op de toekomst en wil zich blijven ontwikkelen en wil met de tijd mee. Ook wat betreft haar ERP-software pakket. Het oude pakket sloot onvoldoende aan op de huidige eisen en men ging op zoek in de markt naar een nieuwe oplossing. Deze werd gevonden in het food specifieke ERP-pakket FOBISĀ® van de RBK Group.

Na er eerst een tijd mee gewerkt te hebben is nu opdracht gegeven om de gehele fabriek opnieuw te automatiseren met FOBISĀ® ERP-software. Binnenkort wordt begonnen met de uitrol op de werkvloer en de gehele administratieve afhandeling op kantoor. Door de grote flexibiliteit van dit nieuwe pakket kan Hogeslag Ols BV optimaal aansluiten bij de klantwensen en garant blijven staan voor een sluitende goederenstroom, een sluitende tracering..

 

Meer weten over dit project neem dan contact op met Rudy Bongertman van Hogeslag Olst of met Roy Meenderink van de RBK Group.